O nama

Osnovana kao porodično preduzeće u 100% privatnom vlasništvu, sa porodičnom tradicijom od 1939. godine u Bijelom Polju, kompanija „Imperijal“ danas predstavlja regionalnog lidera u oblasti prodaje građevinskog materijala, za izgradju i opremanje, stambenih, poslovnih, hotelskih i infrastrukturnih projekata. Kako je samo tržište građevinarstva i nekretnina u poslednjih nekoliko godina doživjelo ekspanziju i postavilo standarde gradnje i opremanja, tako je i kompanija „Imperijal“ prateći savremene standarde poslovanja, uspjela da svojim prisustvom na tržištu razvije moderan način poslovanja. Kompanija danas u svom prodajnom asortimanu nudi preko 30.000 proizvoda za gradjevinsku industriju, od čega se posebno ističe zastupništvo preko 200 svjetskih brendova koji su na teritoriji Crne Gore našli svoje kupce preko dobro organizovane, funkcionalne i rasprostranjene, distributivne mreže partnerskih firmi u cijeloj Crnoj Gori. Kako su se uvodili novi proizvodi u prodajnom programu, kompanija „Imperijal“ je prema tome stvarala i usavršavala ljudske kadrove koji danas predstavljaju visoko obučene kadrove i zajedno sa top menadžmentom pokretačku snagu kompanije. Danas kompanija „Imperijal“ zapošljava 52 stručno obučena radnika, 6 dostavnih vozila i 4 viljuškara.

Ciljevi kompanije

Kontinuiranim investicijama prvenstveno u oblasti bavljenja, kompanija „Imperijal“ ima za cilj da se u okviru maloprodajne, veleprodajne i projektne (prateći u smislu snadbijevanja robe i logistike na gotovo svim velikim i značajnim poslovno stambenim, hotelskim i infrastrukturnim sistemima) djelatnosti obezbijedi dostupnost proizvoda i jedinstven kvalitet svojim potrošačima. Kompanija radi na tome da posvećenost kvalitetom proizvoda i uslugama potrošačima bude prepoznata i prihvatljiva.

Misija kompanije

"Imperijal" nastoji da etikom svog poslovanja svakom potrošaču pruži autentično iskustvo, oplemenjujući njegov životni stil i da ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripada.