O nama

Kompanija "Imperijal" je osnovana 2000. godine u Bijelom Polju a porodična tradicija datira od 1939. godine.

Danas predstavljamo regionalnog lidera u oblasti visokogradnje, niskogradnje, prodaji građevinskog materijala i za izgradju i opremanje, stambenih, poslovnih, hotelskih i infrastrukturnih projekata. Kako je samo tržište građevinarstva i nekretnina u poslednjih nekoliko godina doživjelo ekspanziju i postavilo standarde gradnje i opremanja, tako je i kompanija „Imperijal“ prateći savremene standarde poslovanja, uspjela da svojim prisustvom na tržištu razvije moderan način poslovanja. Kompanija danas u svom prodajnom asortimanu nudi preko 30.000 proizvoda za građevinsku industriju, od čega se posebno ističe zastupništvo preko 200 svjetskih brendova koji su na teritoriji Crne Gore našli svoje kupce preko dobro organizovane, funkcionalne i rasprostranjene, distributivne mreže partnerskih firmi u cijeloj Crnoj Gori.

Kako su se uvodili novi proizvodi u prodajnom programu, kao i novi standardi i zahtjevi u branši visokogradnje i niskogradnje, kompanija „Imperijal“ je stvarala i usavršavala ljudske kadrove koji danas predstavljaju visoko obučene kadrove i zajedno sa top menadžmentom pokretačku snagu kompanije.

Danas kompanija „Imperijal“ zapošljava preko 200 stručno obučenih radnika kao i značajne materijalne resurse, tj. opremu i kapacitete za posao kojim se bavi.

Ciljevi kompanije

Kontinuiranim investicijama, kompanija „Imperijal“ ima za cilj da se u okviru visokogradnje, niskogradnje, maloprodajne, veleprodajne i projektne (prateći u smislu snabdijevanja robe i logistike na gotovo svim velikim i značajnim poslovno stambenim, hotelskim i infrastrukturnim sistemima) djelatnosti, obezbijedi dostupnost u smislu izvođenja radova kao i snabdijevanja proizvodima kao i jedinstven kvalitet svojim potrošačima.

Kompanija radi na tome da posvećenost kvalitetom izvođenja radova, proizvodima i uslugama potrošačima bude prepoznata i prihvatljiva.

Misija kompanije

"Imperijal" nastoji da etikom svog poslovanja svakom potrošaču pruži autentično iskustvo, oplemenjujući njegov životni stil i da ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripada.